Tuňák Lucitta

16. listopadu 2006 v 14:08 |  Kuchařské dobroty
Tuňák Lucitta
1 porce
Ingredience:
1 plechovka tuňáka v oleji, 1 střední cibule, 2 lžíce hladké mouky, 2dl mléka, 3 stroužky česneku, bazalka, sůl, pepř, 2 rajčata, 1 balík těstovin
Popis přípravy:
Na oleji z tuňáka osmažíme na drobno nakrájenou cibuli, až zesklovatí přidáme maso z tuňáka a osmažíme. Pak zaprášíme moukou, promícháme a zakrátko zalijeme mlékem. Přidáme sůl, pepř, bazalku a utřený česnek. Nechame povařit na mírném ohni asi 10 minut. Uvařené těstoviny poléváme omáčkou a nakonec posypeme najemno nakrájeným rajčetem
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama